Moreton Island och Coffs Harbour

När vi var uppe i Queensland åkte även ut på en dagstur till Moreton Island. Moreton Island är en stor sand ö med ett femtontal skeppsvrak strax utanför stranden. Vi simmade ut till vraken och snorklade. Fanns väldigt många fiskar att se, och jag såg en korall som såg ut som en hjärna! (Googla "Brain Corall") Sedan när vi skulle simma tillbaka in igen var jag med om en helt annan australiensk upplevelse - strömmarna blev väldigt starka och vi drogs iväg mot färjelägret istället för mot stranden. Så killarna vinkade på en livräddare som kom med sin jet ski och hjälpte oss tillbaka till stranden igen. Jag fick hoppa upp på jetskin medan killarna höll i räddnings brädan bakom jet skin. Ibland är det bäst att ta det säkra före det osäkra! Dagen efter började vi rulla ner mot Sydney igen. På vägen stannade vi i Coffs Harbour, begrundade "The Big Banana" och gick ut på piren nere i hamnen och tittade på ön Muttonbird Island. Dock orkade vi inte riktigt ta oss hela vägen ut då båda var sjuka.Kommentarer
Postat av: simone

ojj! va det inte läskigt? Du verkar ha det helt underbart :))

Svar: Att bli "räddad?" Att sitta bakom en good-lotoking lifeguard? Haha nämen..hann inte direkt tänka på det. Men det var lite läskigt att inte riktigt komma någonstans när man försökte simma!
Karolines

2013-01-18 @ 00:49:13
Postat av: Renée Pilbom Pettersson

Jättefina foton Karoline, men kan du inte beskriva kort vad det är för motiv och var?? Kram

Svar: Det står ju i texten! De två första bilderna är skeppsvraken på Moreton Island, bilden på ön är Muttonbird Island. Och den sista bilden är jag och the big banana i Coffs Harbour!
Karolines

2013-01-18 @ 00:49:37
Postat av: Dan

Kul att se att du lyder din far. Sa ju att ni skulle titta på Muttonbird Island....
Ha de g^tt

Svar: Går efter rekommendationer är väl en bättre definition.. :)
Karolines

2013-01-19 @ 11:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0