Gratis generationen

Det är vi 90-talister det. vi vill ha allting gratis, vi laddar ner film, musik och tycker det är helt normalt. vi vill ha gratis kollektivtrafik och tycker det är helt okej att snatta. vi vill ha så mycket pengar för så lite jobb som möjligt och alla drömmer om att bli en billionaire so fucking bad.
och jag säger vi, för det gäller i princip alla. tror inte det finns en enda 90-talist som inte laddat ner, antingen själv eller indirekt. antingen har man sett nån film på en filmkväll eller fått en låt skickad till sig över msn av en vän. jag tror vår generation är mer för uppplevelser, vem behöver bio när det finns hemmabiosystem? och vem vill betala över 100 spänn för en skiva då man kan gå på en konsert? för seriöst, det går inte att jämföra ett skrälligt laptopljudet med en konsert, det kan aldrig bli desamma.

och nu till något helt annat och inte lika seriöst. jag åt just världens godaste macka! den var så god att hela världen måste veta, jag lyckades även ta en dålig webcambild på den! bara för att bevara den för eftervärlden! asså gosh, ni hade varit så sjukt avundsjuka om ni hade smakat på den! i botten avokadoröra med citronpeppar (vilket är bland det godaste som finns, på macka, dipp eller vad som helt, try!) ett stort salladsblad, lite tomat och smulad fetaost!när inget händer, händer allt

det händer inte så mycket speciellt höll jag på att säga, men det är just nu allt speciellt händer. fortsatte chillveckan med häng med vänner, midsommar hos jacob, sex and the city-night, och igår tog jag, sofia och malin årets första dopp - i sverige. väldigt sent, men det har ju varit så kallt. sedan hade vi picknick på klipporna och skrattade.


this is life

har varit en riktig såndär chillvecka, chill vid kanalen häromdagen med vänner och en filt. igår konsert på liseberg och därefter blev det en såndär spontanövernattning hos Malin med sex and the city hela natten. ikväll blir det även middag hos Sofia med lite minimidsommarfirande eftersom hon jobbar imorgon. och den 9 juli åker jag till usa!


Alanya

tänkte att jag lägger upp några av mina favoritbilder från Alanya de kommade dagarna

Alanya


Alanya baby!

vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta en av de bästa veckorna i mitt liv. helt awesome va det i alla fall. första resan med mina bästa vänner och eget ansvar, var livrädd från början, men vi klarade oss riktigt bra ändå. okej levde typ på pasta varje dag, men anyway. tog 775 bilder sammanlagt. 775 bilder att sortera, rotera, välja, redigera och publicera, har väl kommit ungefär halvvägs, men bjuder på en bild så länge.

gänget på vårat stammisställe, vi var deras Swedish angelsAlanya idag!

Sitter här med resfeber och vet inte riktigt var jag ska ta vägen. åker med mina bästa vänner till Alanya, Turkiet idag! 17:45 lyfter planet! jag vet att det kommer bli awesome, men jag är nervös i alla fall. Detta blir första gången jag åker utanför Europa! eftersom Alanya ligger i den Asiatiska delen av Turkiet, så jag ska till Asien! det är lite coolt. iofs ligger Kanarieöarna nästan vid Afrika, men i alla fall. och blabla nu måste jag packa klart.
farväl!


En sak i livet skall alltid bestå - NTI

juste, jag har tagit studenten. det var lite spännande.

har i alla fall nästan återhämtat mig nu. två dygn efter och jag är fortfarande halvdöd. studenten var helt obeskrivlig och det hela känns som en dröm. saknar ord, faktiskt. kommer faktiskt sakna NTI, alla underbara lärare och allt. men nu har jag en awesome sommar framför mig, Alanya på onsdag och USA i juli!

lyssnar just nu på låten våra lärare spelade in till oss, helt klockren

Fetaste skolan i Göteborg
Gå ut i livet, känn ingen sorg
Tre långa år känns som en stund
Friheten väntar, men tänk en sekund!
Vänner försvinner, veckor kan gå
men en sak i livet skall alltid bestå
NTI!

haha älskar den! på skivan vi fick med låten fanns även lite andra grejer, så som bilder från ettan. jag minns första skoldagen i ettan, kanske inte som om det vore igår, men jag minns den väldigt tydligt. jag var skitskraj. jag hamnade i fel klass. jag stod inte med på klasslistan och allt va helt snurrigt. och nu är det tre år senare, jag har utvecklat enormt och fått vänner för livet. 

Andrea, Simone, Jenny, Malin, Sofia, jag

TAR STUDENTEN IMORGON

sitter här i min studentmössa, klänning, klackarna, smyckena, lyssnar på vår utspringslåt och TAGGAR!! HELT SJUKT! var har tiden tagit vägen? JAG TAR STUDENTEN IMORGON!! Vet inte vad som hände, men haft så mycket plugg nu på slutet att det kommit som en chock, kan verkligen inte fatta det! och det är mest bara svammel nu för jag är så trött men så pepp så jag kommer antagligen inte kunna somna. det kommer bli helt awesome.framtiden - del ett

studenten närmar sig, frihet närmar sig och ett liv utan begränsningar börjar!

just nu kan jag inte tänka på något annat än framtiden. jag föreställer mig studenten, champagnefrukosten, när vi springer ut, åker flak, badar i poseidon, min mottagning, studentfesten och allt! och därefter börjar en härlig sommar. med en början i Alanya fem dagar efter studenten. där ska vi festa loss hela nätterna och sova på stranden på dagen och upptäcka Turkiet. vi ska bada och bara fira att våra liv börjat på riktigt.

Sedan kommer alla möjligt äventyr, såsom Smögen, Borås djurpark, och en tripp någonstans med mina systrar. och självklart härliga sommarkvällar på klippor med grillning och kvällsbad. förhoppningsvis kommer jag iväg till USA en stund också, för att träffa min bardomsvän som bor där, se hur dom har det och allt. Uppleva Los Angeles, se Hollywoodskylten och åka på såndär rundtur på Universal studios! Hoppas verkligen det blir av!

Sedan ska vi planera inför norge, oslo. dit det är tänkt att jag, malin och sofia flyttar till hösten. vi ska bo i en mysig lägenhet nära en park och jobba hela tiden. på kvällarna ska vi dricka te och mysa framför sex and the city. vi ska under veckan bygga berg med disk som ingen orkar ta tag i, men i slutet av veckan hjälpas åt med allt. jag kanske har ett jobb på ett lager och packar upp lådor hela dagarna eller kanske på ett cafe och serverar bullar. i början kommer allt vara förvirrande, med pappersarbete och bankpapper och allt, och jag och malin kommer inte förstå språket. jag kommer säga kosligt till allt - för det är den enda norskan jag kan. det betyder mysigt. för i norge ska vi ha det kosligt.

to be continued

RSS 2.0