Maroubra beach

Häromdagen tog jag och Matt en liten sväng till klipporna på Maroubra beach. Var häftigt att se hur havet format sandstenen. Väldigt annorlunda från våra Bohuslänska klippor hemma! Men var samtidigt lite läskigt med alla krabbor och Blue bottles (en slags brännmanet) som fanns på klipporna. Har några fler bilder jag vill visa som jag kommer lägga ut på facebook snart.


Sydney Cove

Igår tog vi en tripp in till Sydney Cove där vi fann Harbour Bridge, Royal Botanic Gardens och Sydney Opera House med dess en miljon kakelplattor från Höganäs! En väldigt fin och solig dag, dock inte lika varmt som dagen innan då vi hade strax över 40 grader. Väldigt skönt att slippa frysa måste jag säga..och här kommer en liten bildbomb!


 

Hej Sydney

Efter 26 timmars flight kom vi äntligen fram till Sydney igår kväll. När vi flög in fick vi en fin vy över både operan och Harbour bridge. När vi väl landat gick allt lugnt med alla kontroller, och inte alls lika läskigt som i "Boarder controll". Det enda som hände var att de inte kunde scanna mitt pass så jag fick gå till en annan disk, sedan sa de Welcome to Australia utan vidare frågor. Matts familj välkomnade oss och vi åkte hem till dem. Kom i säng runt 2 på natten och vaknade sedan vid 7, helt klarvaken! Möttes sedan av denna fina Rainbow Lorikeet!
 

Nya äventyr

Imorgon bitti kl 06:55 bär det av på nya äventyr då jag och Matt flyttar ner till Sydney. På tiden att besöka hans hemtrakter efter nästintill två år tillsammans!

RSS 2.0