promshoes


Dessa blir det nog till balen, vad tycks?


morgonstund

måste bara rekommendera! gjorde nyss en sjukt god ostomelett, och istället för att ha i mjölk och färsk purjolök hade jag i Philadelphia med purjolök och lite vatten! helt sjukt gott! serverades med stekt tomat och majs!

haha kanske skulle göra detta till en matblogg ändå? inte för jag lagar mat så ofta, ser bara ut som det.. men nu ska jag cykla iväg till bussen..i regn... blir regnjacka och stövlar idag, alltid lika snyggt.

simones, mina, sofias & malins.
malins bild btw

kvällsfika

blev så sjukt hungrig nu på kvällskvisten, så fick bli en liten kvällsfika bestående av mosad avokado med citronpeppar och morotsstavar! mums!


balklänninge hittad!

Goda nyheter gott folk!
Jag har hittat min balklänning!!

En fodralklänning som är jättefin!
till den ska jag hitta en svart väska och ett par svarta fina skor, monolosen några inlägg nedanför vore fina till..sorgligt nog. Så någon som vet en bra butik i Göteborg med fina skor?

Årets första vitsippa


favoritblomman

veckan som gått


Förbereda projektredovisning
Baka inför projektredovisning
Ha projektredovisning
Ha en grymt bra projektredovisning
Spela super Mario hos Malin
Simma
Leta balklänning
Köpa studentklänning
Fira 25-åringar med kakkalas
Kolla läget i stan
Gå på foto-vernissage

Mycket som gjorts
Mer som borde gjorts

Fortfarande inte hittat balklänning heller..någon som har något tips på en bra affär i Göteborg som inte bara har fula?

vad hände där?

woah, vad hände där? 19 besökare helt plötsligt! Spännande! Hur hittade ni hit och var kom ni ifrån? och vilka är ni? jättekul verkligen! dock inte lika roligt att jag inte haft någon tid att skriva något i veckan. men uptade om det ikväll, för nu ska jag iväg till stan!





;PpPppp......

söndagskväll och en blandning mellan Elliott Smith och Erik Hassle spelas i högtalarna, och helt plötsligt är hela min facebook sida full med ;PpPpPpPppp - grupper. Vad är detta för nytt fenomen jag inte verkar förstå? Visst jag har sett några mindre roliga citat i dessa gruppnamn, men varför i hela friden är det med så många P:n? Vad är grejen?



klicka på bilden för att komma till en väldigt bra spotifyplaylist!
bild från när jag, sofia och malin träffade Erik i sthlm. för att Malin hade vunnit en tävling.
hon är bäst.

#1

brukar inte vara så mycket för listor, men när man inte har något bättre för mig så..
snodd av Katta

Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står det där?
"Bred osten på tunnbrödsskivorna" - Kvällsfika

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
luft..men om jag böjer den når jag min säng!

Vad var det senaste du såg på tv?
första delen i luftslottet som sprängdes

Utan att se efter, gissa vad klockan är
00:11 (00:13, nära där)

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
musik och tvn

När vad du senaste utomhus och vad gjorde du då?
satt ute på altanen och fikade med familjen i eftermiddags

Vad tittade du på, innan du började svara på det här?
läste Kattas svar på denna listan

Vad har du på dig?
nattkläder

Drömde du något i natt?
jupp, om gamla teatergruppen? vi skulle visa upp en pjäs vi inte repeterat på jättelänge på en buss - Lila express, den stod på nisse terminalen och där kom allas föräldrar och som skulle titta. men när vi skulle börja kunde ingen manuset.

När skrattade du senaste?
läste väl nån blogg eller nåt för en stund sedan

Vad finns det på väggarna i rummet där du är nu?
jao, lite hyllor och lite bilder

Har du sett något konstigt på sistone?
njea

Vilken film vad den senaste du såg?
Elephant av Gus van Sant

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
dessa Manolo Blahniks, sedan skulle jag dra till nya zeeland och kanske ta en sväng förbi Asien dit jag skulle bjuda med tjejerna! Resor och skor alltså

Berätta något om dig själv som folk inte känner till..
jag kommer inte på något just nu, så antingen är jag som en öppen bok eller allmänt tråkigt.

Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
minska USA's makt

Tycker du om att dansa?
jao beror väl på

Föreställ dig att ditt förstfödda barn är en flicka. Vad får hon heta?
alltså, hade en tid då jag föreställde mig sånt men det va längesen och insåg då att det får komma när det kommer, vad hon/han ser ut och känns som.

Om ditt första barn var en pojke, vad skulle han få heta?
Som ovan.

Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
behöver inte överväga, drar om ett halvår, max

baloutfit

of my dreams



Diane von Furstenberg och Manolo Blahniks
ett sammanlagt värde av 1080 dollar, alltså ungefär 8000 svenska kronor.

jag har aldrig varit tjejen som blir helt till mig av kläder och skor. men dessa skorna, visst ser de bara enkelt svarta ut när man bara ser dem så. men om titta lite närmare ser man dess skönhet. och jag skriker lite tyst för mig själv. men bara lite..





för att någon gång ska jag också ha råd.

solfrukost

Visst är det underbart att kunna sitta ute i solen och äta frukost? Gjorde en lite annorlunda smoothie idag, med blåbär som bas, lite mango, ananas och björnbär, sedan la jag även i lite fullkornsflingor som fick mixas med. Blev jättegott och lite knaprigt. Det rekommenderarjag! När jag gör smoothie brukar jag aldrig mäta upp hur mycket av varje, utan går på känsla, så har jag även också alltid i lite vaniljsocker, även fast jag allid gör på vaniljyoghurt. Men gott blir det!


awesomeness

Påsklovet var awesome. Det började redan på torsdagseftermiddagen då tjejerna fixat en överraskning för mig. Men dom va inte riktigt klara så Jenny fick gå runt med mig i stan ett tag innan..sedan att vi på en bänk i en kvart. Tillslut kunde vi åka hem till Sofia där de hade dukat fram middag bestående av stekta räkor, pasta och en grekisk sallad. Jag smakade även på oliver, och dom va faktiskt helt okej. De hade även bakat en tårta som var jättegod och jag fick finafina presenter! Vi gjorde sedan i ordning oss för att dra till Sticky. Men när vi gick hade det börjat regna och jag fick ont i magen..dock stod vi i kön i kanske en timme eller så, sedan var alla genomblöta så vi gav upp. Partyhumöret som tidigare varit på topp försvann i samband med regnet. Dagen slutade med att jag och Sofia åkte hem till Malin och sov där. Dagen därpå spelade vi super mario och det var awesome.


finfina presenter!

haha man vet verkligen att sina vänner känner en när man får sådana här awesome grejer, "mina egna tankar om film" handkräm, ögonskugga i bruna nyanser, precis vad jag velat ha jättelänge, tablettaskar med mig själv på och ett vårigt nagellack! Klicka på bilden för fler bilder!

Onsdagen var även den en helt awesome dag. Jag och tjejerna strosade på stan hela dagen. Solen sken och det var vår! Jag inhandlade en jättefin scarf. Sedan åt vi lunch på ett ställe vid Saluhallen, wraps och sallad stod på menyn. Vi satt ute i vårsolen med filtar och mumsade i oss. Senare åkte vi hem till Simone och åt middag bestående av makaroner och köttbullar! Kan det bli mer svenskt? Dagen slutade med att Sofia följde med mig hem och vi kollade på Sex and the City the movie. Hade inte sett den sedan den gick på bio, och den var mycket bättre denna gången, fabulous!


mitt bästa köp på länge! Älskar den!

haha man vet verkligen att sina vänner känner en när man får sådana här awesome grejer, "mina egna tankar om film" handkräm, ögonskugga i bruna nyanser, precis vad jag velat ha jättelänge, tablettaskar med mig själv på och ett vårigt nagellack! Klicka på bilden för fler bilder!


Onsdagen var även den en helt awesome dag. Jag och tjejerna strosade på stan hela dagen. Solen sken och det var vår! Jag inhandlade en jättefin scarf. Sedan åt vi lunch på ett ställe vid Saluhallen, wraps och sallad stod på menyn. Vi satt ute i vårsolen med filtar och mumsade i oss. Senare åkte vi hem till Simone och åt middag bestående av makaroner och köttbullar! Kan det bli mer svenskt? Dagen slutade med att Sofia följde med mig hem och vi kollade på Sex and the City the movie. Hade inte sett den sedan den gick på bio, och den var mycket bättre denna gången, fabulous!

enchiladas osv

Har just lagat middag, och både innan och nu efter har ju suttit och sökt upp olika recept på diverse receptsiter, älskar sånt. Sparar alla möjliga recept som i princip aldrig blir gjorda..men någon gång kanske jag verkligen känner för att göra "mögelkakor" eller "Apelsin och jordgubbsrulle" Idag lagade jag Enchiladas till mig och mamma, köttfärsfyllda tortillas med andra ord. Mumsigt blev det.

Känner att det har varit en produktiv dag idag, känns härligt! När man känner att man gjort något vettigt istället för att bara sitta hemma eller vara i skolan utan något att göra. Fear not, jag har inte skolkat, jag har bara inga lektioner på tisdagar, så är ledig då. Verkligen jätteskönt att ha en extra ledig dag i veckan då man gör saker man inte annars har tid eller ork till. I vilket fall cyklade jag iväg och simmade. Va skönt att simma igen, skjutit upp det alldeles för länge verkligen, men nu är jag på gång och det är toppen!

solen skiner och jag lyssnar på dancing with myself och känner mig härligt glad! 




klicka för receptet jag utgick från

update om updates

Har just kommit hem från ett besök hos tandläkaren med en bedövad käft. Och jag har jättemycket updates från förra veckan att dela med mig av, men det får komma ikväll.



Ludde njuter i kvällsolen, och jag ska göra detsamma

the Lovely Bones

Nu har jag invigt min "mina egna anteckningar om film"-bok jag fick av tjejerna i födelsedagspresent. För idag var jag, Jenny och Oliver och såg Peter Jacksons nya film, the Lovely Bones eller Flickan från Ovan som den heter på svenska. Jag hade höga förväntningar, höga förväntningar som nådde väldigt högt. Det var en väldigt vacker och ovanlig film. Och den följde inte efter den vanliga dramaturgiska kurvan, utan hade en mer episk handling som utspelade sig under en längre tidsperiod. Men eftersom jag nu skrivit i min filmbok tänkte jag dela vad jag skrivit där med er, och eftersom man har lite plats att skriva på blir det korta svar.

Handling: Susie blir mördad av sin granne och hamnar i en mellanhimmel där hon vakar över sin familj och försöker få kontakt med dem.
Bäst: Skillnaden mellan världarna. Peter Jacksons cameo och Saorise skådespeleri.
Sämst: Att de "censurerat" scener från boken, såsom att Susie blir våldtagen och sedan mördad.
Replik jag minns: I was alive in my own perfect world - Susie
Biroll jag minns: Ray, killen som Susie gillade, som gillade henne.
Övrigt: Väldigt vacker film. Bra castad och fint filmad.
Efter den här filmen vill jag se: Svarta änglar
Betyg: 4/5



hej mås

Ska åka in till stan en sväng för att träffa mina vänner i hopp om att något café är öppet, annars får det bli en promenad runt stan eller så. Verken jag, Sofia eller Simone hade nåt för oss, så varför ha tråkigt ensam när man kan ha kul tillsammans?



den skrattade åt mig, flaxade lite med vingarna och flög iväg.


Glad påsk

Just nu sitter jag ute på altanen på en filt. Solen värmer och Ludde kom just och gjorde mig sällskap. Det är påsk och det är vår! Härliga tider! Från ett soligt Göteborg önskar jag glad påsk!

Ludde önskar också glad påsk, med en bild jag tog för flera år sedan.


RSS 2.0