regret

jag har varit skoltrött sedan hösten i tvåan ungefär. och jag hade tänkt plugga en kurs nu direkt efter gymnasiet? trodde jag det eller? vad tänkte jag där? visst det verkar vara en jätteintressant kurs som jag någon gång skulle vilja läsa. men känns lite waste att läsa något intressant om man inte har någon motivation, eller? och min tanke har varit att leva efter studenten och inte känna massa förpliktelser och jobbiga saker. jag vill bara ta körkort så jag kan dra!

Att drömma om framtiden är lättare än att oroa sig för morgondagen
- Deborah Schoeneman

Vill ha det såhär igen, sommaren - 09, ingen bekymmer eller oro för framtiden. vad ska jag göra när ni drar till norge?


Kommentarer
Postat av: sofia

Ja karro, kom med oss!! Upplev din flytta hemifrån, utomlands med oss, samtidigt som oss!! Det kommer bli awsome och du har all tid i världen att läsa den där kursen sen men du får bara en chans att flytta samtidigt och med oss och uppleva det första halvåret i norge! Vi vill ha dig med! <3<3



2010-09-02 @ 23:18:37
URL: http://frisellco.blogg.se/
Postat av: Andrea

Jag känner lite samma med min kurs vet inte om motivationen kommer. Men allt löser sig :) Det är nu möjligheterna är oändliga! kramar!

2010-09-03 @ 09:16:23
Postat av: malin

JAAA LYSSNA PÅÅ SOFIA! det blir bara EN föra fflytta hemifrån och den ska vi tre uppleva tillsammans!! vi behöver dina kunskaper där uppe!!

2010-09-03 @ 11:01:35
URL: http://nilamfoto.blogspot.com
Postat av: malin

JAA KARRO! Lyssna på SOFIA!! det blir bara flytta hemifrån första gången EN gång, och den ska vi tre uppleva tillsammans!! vi behöver dig där uppe! PUSS

2010-09-03 @ 11:08:17
URL: http://nilamfoto.blogspot.com
Postat av: malin

sv: jaa :D jag sökte på free shipping :D

2010-09-03 @ 11:09:45
URL: http://nilamfoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0