go kväll

Jag förstår faktiskt inte grejen. Här sitter jag uppe klockan halv ett en söndagskväll, jag ska alltså upp till skolan om sex timmar. Frågan är om det äns är värt att somna. Jag är inte ens trött. Jag är så upprymd av någon anledning, helgen har varit så bra. I fredags var det framtidsdag i skolan, det var faktiskt väldigt intressant, så ovärt för er som tänkte att det var just ovärt och stannade hemma. Var på två seminerier om Australien/Nya Zeeland, en om filmskolor och den andra om fotoskolor. Var en jättetrevlig tjej och hennes pappa som berättade om det, tjejen hade gått på filmskola i Sydney och hon var verkligen jätteinspirerande. Pratade mer med henne efter och visade henne vägen till GP-huset. Sedan på eftermiddagen var lärarna helt flummiga. Malin kan nu officiellt säga att hon varit med i en live performance gjord av Peter. Vad live performance är kommer jag definitivt berätta om en annan dag! Spännande är det i alla fall.

I lördagskväll drog även jag, Sofia och Simone hem till Malin lite, spelade lite Wii och kvällsfikade, minicheesecakes av Malin och jag tog med mig lite kladdkaka. Det var väldigt mysigt..dock blev vi lite frustrerade av super mario! Men det var roligt ändå. haha

nejmen, nu måste jag försöka sova! Vad är det här? Har ni samma problem som mig, är hur trött som helst på morgonen men kan absolut inte somna på kvällen?

 

/K


Kommentarer
Postat av: sofia

haha jag är mer den som frivilligt stannar uppe till fem och känner att det var jävligt värt även om det kanske är det mest meningslösa jag någonsin gjort, haha du märker ju bara hur jag svamlar så ;)

2010-03-22 @ 00:53:41
URL: http://frisellco.blogg.se/
Postat av: Emma :)

Vi beställde jätte tidigt :O Typ i början av trean. Helt sjukt att vi inte fått de än enligt mig.

2010-03-22 @ 14:35:41
URL: http://storapudeln.blogg.se/
Postat av: Hanna

Yes sister, jag följer dig :)

2010-03-22 @ 16:42:38
URL: http://havskristall.blogg.se/
Postat av: Malin

ja de va läskigt att vara med i live performence, men en trevlig kväll :D



ja usch måndagar asså, somnar alltid på bussen hem, skulle kunna åka vidare hur länge som hälst, för de är så skönt att sova i bussar och bilar

2010-03-22 @ 20:09:33
URL: http://nilamfoto.blogspot.com
Postat av: Malin

sv: erkänn man måste ;D

2010-03-22 @ 20:11:22
URL: http://nilamfoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0