Gratis generationen

Det är vi 90-talister det. vi vill ha allting gratis, vi laddar ner film, musik och tycker det är helt normalt. vi vill ha gratis kollektivtrafik och tycker det är helt okej att snatta. vi vill ha så mycket pengar för så lite jobb som möjligt och alla drömmer om att bli en billionaire so fucking bad.
och jag säger vi, för det gäller i princip alla. tror inte det finns en enda 90-talist som inte laddat ner, antingen själv eller indirekt. antingen har man sett nån film på en filmkväll eller fått en låt skickad till sig över msn av en vän. jag tror vår generation är mer för uppplevelser, vem behöver bio när det finns hemmabiosystem? och vem vill betala över 100 spänn för en skiva då man kan gå på en konsert? för seriöst, det går inte att jämföra ett skrälligt laptopljudet med en konsert, det kan aldrig bli desamma.

och nu till något helt annat och inte lika seriöst. jag åt just världens godaste macka! den var så god att hela världen måste veta, jag lyckades även ta en dålig webcambild på den! bara för att bevara den för eftervärlden! asså gosh, ni hade varit så sjukt avundsjuka om ni hade smakat på den! i botten avokadoröra med citronpeppar (vilket är bland det godaste som finns, på macka, dipp eller vad som helt, try!) ett stort salladsblad, lite tomat och smulad fetaost!



Kommentarer
Postat av: malin

sant karro!



och jag måste nog säga att din macka gjorde sig inte rättvis i camen ;D men låter gott

2010-06-30 @ 22:09:54
URL: http://nilamfoto.blogspot.com
Postat av: sofia

haha älskar inlägget, klockrent; och nu...till mackan! Så sant om 90 talisterna

2010-06-30 @ 22:12:24
URL: http://frisellco.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ser mums ut!

2010-07-01 @ 22:38:30
URL: http://havskristall.blogg.se/
Postat av: malin

sv: jaa de tycker jag vi ska :D

2010-07-01 @ 22:55:41
URL: http://nilamfoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0